Ljudreklam i olika former

Voice-teknik, poddexplosion och försäljningsrekord för ljudannonseringen.

Det händer mycket inom ljudkommunikationen och vi tror att ljudreklam är en viktig del i mediamixen och funderar mycket kring hur varumärken kan använda ljud för att uppnå sina kommunikativa mål. Kommer varumärket bäst fram i en egen podd, köpt sponsring i en stor podd eller traditionell köpt radioreklam. Hur låter ditt varumärke?

Vi fick uppdraget från Lunds Bil att marknadsföra deras begagnade sortiment och vi skapade en idé kring hur beteendet ser ut när man söker en begagnad bil. Flickorna Larsson i Stockholm producerade spoten. Budskapet behövde förmedlas under en 20 sekunders spot. Lyssna här på resultatet.Lämna gärna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *