FABO

Det finns många
mellanrum i livet

Ibland behövs en snabb lösning när förutsättningarna i livet ändras. Du kanske vill flytta hemifrån för första gången, eller har precis fått jobb i Falkenberg. Du kanske har blivit singel. Eller fått plats på den där utbildningen som du drömt om. Oavsett anledning kan Fabo erbjuda dig korttidskontrakt när du behöver det som mest. Så hör av dig redan idag om du vill ha rum mellan rummen. Välkommen!

 

Uppdrag & Lösning

Vi fick uppdraget att dramatisera budskapet kring möjligheten att hyra bostad under en tidsbegränsad period på så kallade korttidskontrakt.

Vi har en bred målgrupp, 18 – 50 år, då det finns många tillfällen i livet som behovet kan uppstå. Vi har skapat en mediamix anpassat till målgrupp och budskapets kontext. Vi har valt att fokusera på räckviddsmedium men som kan köpas lokalt.

Vi har skapat en kampanjfilm för riktade FB annonser som visar olika möjliga mellanrum i livet. Filmen visar olika målgrupper vid olika tillfällen i livet, både lyckliga och sorgliga tillfällen. Att producera den här typen av reklamfilmer kräver inte en stor budget men ger en bra effekt.

Vi har köpt digitala premiumformat i Aftonbladet.se, Hemnet.se och Blocket.se som når de som enbart surfar från Falkenberg , dvs med IP styrd annonsering. Detta är något som vi rekommenderar alla våra kunder att göra, då det ger möjligheten att synas på nationella sajter men med lokal annonsering.

Printannonser i Falkenbergsposten kompletterar kampanjen.


Vi-skogen
Grimeton