Honda Svenska MC

Ett av Sveriges mest sålda MC-märken

Honda är ett världskänt varumärke inom bil- och motorcykelindustrin. Honda som har sitt säte i Japan tillverkar bland annat bilar, motorcyklar, gräsklippare, båtmotorer, mopeder och fyrhjulingar. I Sverige säljs och marknadsförs motorcyklar, mopeder och fyrhjulingar av Honda MC Svenska AB, från Kungsbacka. Svenska motorcykelentusiaster älskar Honda, som är ett av Sveriges mest sålda mc-märken.

Honda är ny kund hos oss sedan hösten 2016 då vi har påbörjat ett samarbete. Treativ kommer att hjälpa Honda med bland annat content till kataloger.

Fart & klös med Honda

Hondas terrängskotrar, också kända som fyrhjulingar eller ATV (kärt barn har många namn) är pålitliga arbetsredskap som kan användas i många olika områden. Till Hondas katalog har vi producerat texter till bland annat två reportage som illustrerar fyrhjulingarnas mångsidighet. Ett reportage om STCC, Sveriges mest spännande biltävling, och ett om fantastiska Nordens Ark som gör ett så viktigt jobb för bevarande av jordens artrikedom. Bland de hotade arterna i Nordens Ark hittar du Amur-tigrar och snöleoparder, men också lo, pilgrimsfalk, grodor och ormar.

Detta var ett extra roligt uppdrag för vår copy Alvaro som har varit pressansvarig för Volvos STCC stall, varit stödmedlem till Nordens Ark i många år och kört en hel del Honda-motorcyklar.


KCM
MIPS