FALKENBERGS KOMMUN

Magasin UTBFBG

Tillsammans med Utbildning Falkenberg har vi skapat ett inspirerande magasin som vi är mycket stolta över. Nu är magasinet dessutom nominerat till Publishingpriset i kategorin infomagasin, vilket gör oss om möjligt ännu stoltare.

Bakgrund
Utbildning Falkenberg är en ambitiös satsning på att skapa en skola i toppklass och förbättra undervisningen så att alla elever hela tiden når nya mål och får bättre resultat.

Uppdrag
Skapa information om satsningen på ett sätt som inspirerar och peppar ungdomarna att utbilda sig vidare. Tillsammans med barn- och utbildningsförvaltningen skapade Treativ ett inspirerande magasin om aktuella ämnen med snygg design. Artiklarna i magasinet syftar till att inspirera alla i Falkenberg till att vilja lära, oavsett var i livet de befinner sig. Att vara öppen för ny kunskap är också att öppna upp för ett rikare liv och ett bättre samhälle.

Resultat
Resultatet blev UTBFBG, ett magasin lika snyggt som viktigt. Med artiklar om världsmästarkocken Robert Sandberg, om den internationellt kända musikalartisten Emmi Christensson, om förskolors arbete med språk och lärandet, om programmering och appar och om digitala nomader, för att nämna några. Du kan bläddra i det snygga magasinet UTBFBG här till höger.

Här ovanför ser ni Robert som började sin karriär i Falkenberg och som idag tillhör den absoluta världseliten bland kockar. Vi har tillsammans med Utbildning Falkenberg skapat ett magasin som vi är mycket stolta över.


Grimeton
Nilson