Maleryds Fastigheter

Kreativa byggnader

Maleryd äger och förvaltar fastigheter såväl hyreslägenheter, bostadsrätter som kontor och butikslokaler. Samtliga med centrala lägen, kreativt utformade och med ett tydligt miljötänk som grund. ”Fastighetsvisioner i Varberg” är devisen och innebär att man vill vara med att utveckla staden. En rad fantastiskt spännande nybyggnationer väntar bakom hörnet.

Uppdrag

Vi har under många år jobbat med Mats Rydholm och har både haft strategiska uppdrag samt producerat diverse enheter bla Maleryds hemsida som vänder sig mot flera målgrupper. Känslan av ”Fastighetsvisioner” och att Mats Rydholm själv står för kreativitet i både tanke och handling samt att siten tekniskt skulle innefatta möjlighet till att både intresseanmäla sig för bostad och kunna hyresgäster ska kunna felanmäla. Maleryds har dessutom en hel del andra aktiviteter som tex konstutsmyckning på Östra Långgatan, nybyggda bostäder som ska säljas och Maleryds Stadslopp som vi gör marknadsmaterial för i form av koncept och kampanjer.

Resultat

Maleryd har idag en webbsida som är ständigt under utveckling och som har förenklat för företaget i den dagliga verksamheten. Mats själv har genom åren fått flera pris såsom Varbergs kreativa, Årets fastighetsägare mm. Det är en ära för oss att få jobba med så här kreativa och modiga kunder.


Magasin Varberg
Peder Skrivare