VARBERGS OPTIK

Årets köpman i Varberg

Varbergs Optik är ett välkänt företag som erbjuder ett stort mått av personlig service tillsammans med ett av stans bredaste sortiment av märkesbågar. Butiken har blivit känd för sitt handplockade urval av bågar med hög kvalitet och hög modegrad.

Uppdrag

Treativ fick i uppdrag att förnya den grafiska profilen samt skapa allt grafiskt material inför nylansering, eftersom man hade gjort ett generationskifte och sonen Per. För att markera den nya satsningen gav vi den klassiska logotypen mer liv. ”Carl” fick ögon och en mer uppdaterad look. Ett grafiskt mönster till inbjudan togs fram samt annonser och flyers. Den grafiska profilen efterföljdes även i inredningen av nya butiken.

Resultat

Inbjudan stack ut och lockade både befintliga som nya kunder till premiärdagen. Butikens inredning håller ihop med det grafiska manér vi tog fram. Att göra större eller små omprofileringar i sitt företag höjer inte bara värdet på varumärket utan stärker också engagemanget och teamkänslan i ett företag. Något som vi på Treativ tycker är minst lika viktigt i ett samarbete. Ps och vi lovar att de har stans snyggaste skyltfönster.

ballong3-1

Varberg Calling For Peace
Vi-skogen