Vintertider

Magasinet Vintertider är en årlig bilaga i Dagens Industri om skidåkning som delas ut varje höst.

Bakgrund

Vintertider har funnits i elva år. 2017 års upplaga distribuerades den 23 oktober. Magasinet Vintertider är Dagens Industris bilaga om skidåkning som delas ut varje höst. Nytt för i år är att vår copywriter Alvaro Susena är redaktör. Han har tidigare varit chefredaktör för flera skid- och äventyrsmagasin.

Uppdrag

Treativs uppdrag var att producera alla redaktionella texter samt advertorials och ta fram bilder till samtliga reportage, även till omslaget. I uppdraget ingick inte layout eller prepress.

Resultat

Alvaros kunskap om, och kontaktnät i, skidbranschen och bland fotografer bidrog starkt till att Vintertider 2017 blev ett extra bra magasin, med fantastiska bilder och många spännande artiklar. I Vintertider kan du läsa en djupintervju med Matts Olsson, en av Sveriges största medaljhopp i kommande vinter OS. Även om toppturer, om hur du kan träna inomhus inför Vasaloppet och om offpistskidåkning i Schweiz, i en ort som är så fin att Alvaro motvillig avslöjar namnet på den för att undvika mängder av ditresta svenska skidåkare som spårar upp allt i sin väg.


Smaka på Tvååker