Falkenbergs Sparbank

Falkenbergs Sparbank är en lokal sparbank för Falkenbergs kommun och norra delarna av Halmstad. Fördelen med Falkenbergs Sparbank är att man är en lagom stor och personlig bank som har full koll på Falkenberg med omnejd. Samarbetet med Swedbank betyder storbanksresurser så att banken aldrig blir för liten för dig – eller du för banken.

Treativ fick i uppdrag att ta fram ett nytt kommunikationskoncept för att tydligare lyfta fram bankens egna värderingar och skilja den från storbanken. Till konceptet ”Mitt i livet” har Treativ även fotograferat och gjort kortare filmer. Håll utkik efter Falkenbergs Sparbank framöver.

Mitt i livet

Du är alltid mitt i ditt liv. Du vet aldrig vad eller när något kan inträffa. Ett drömhus som dyker upp, ett trasigt rör, ett erbjudande du inte kan tacka nej till, en relation som går sönder. När något plötsligt händer, bra eller dåligt – då finns Falkenbergs Sparbank där som en vän du kan vända dig till för råd och hjälp. Vi kommer alltid att göra vårt bästa för att hitta rätt lösningar för dig. Med ett äkta och personligt engagemang och en kärlek till vår plats, investerar vi i din vardag. Vi är där du är, mitt i livet, mitt i Halland.