Langley Travels
­– Högalpint content


Langley med huvudkontor I Göteborg driver egna hotell och resorts med resmål för både sommar och vintergäster. Känd som skidåkarnas resebyrå riktar sig Langley till snötörstande gäster både i Alperna och Kanada, samt Karibien, Medelhavet och Alperna för den som föredrar sol. Langley skapar upplevelser och deras hotell och resorts ligger på speciellt utvalda platser som Guadeloupe, Tignes, Korsika, med flera.

Tongivande inom marketing

Langley har alltid jobbat med content i sin kommunikation och varit tongivande inom marketing när det gäller skidresor. Därför är det extra roligt att jobba med en så kvalitetsmedveten kund. För att skapa riktigt bra content samarbetade vi med fotografen Mikael Pilstrand som har lång erfarenhet av att plåta skidåkning. Vår copy Alvaro har varit chefredaktör för flera skidmagasin, vilket också borgar för kvalité i texterna. Treativ fick uppdraget att skapa flera artiklar om skidorten Alpe D’Huez, tre reportage med olika vinklar som riktar sig till olika målgrupper.

Vinterbesök i
Alpe D’Huez

Efter att ha spenderat några dagar i Alpe D’Huez med både skidåkande barn och skidproffs, levererade Treativ tre reportage, ett med inriktning på barnfamiljer, ett mer generellt för gemene skidåkare och ett för inbitna skidåkare att publiceras i skidmagasin. Reportagen har publicerats i ett flertal medier som Dagens Nyheters bilaga Reseguiden, Innerstadsmagasinet i Stockholm, Expressen och Åka Skidor.