Kommunikationspartner

Treativ är en kommunikationsbyrå. Vår uppgift är att stärka relationen mellan kunder och varumärken för att företag och organisationer ska uppnå sina affärsmål. Vårt främsta verktyg är faktabaserad kreativitet.

Fakta + kreativitet = effekt

Vi gillar utmaningar och att vända och vrida på väletablerade sanningar för att hitta de bästa lösningarna för våra kunder. Kreativitet är verktyget och navet i vår verksamhet, oavsett om det handlar om affärsutveckling, varumärkesstrategi eller reklamkampanjer.

För att definiera och lösa olika typer marknadsproblem behöver vi veta vad slutkunden tycker och tänker. Ligger problemet i produkten, varumärket eller kommunikationen? Och hur ska vi prata för att kommunikationen ska nå fram och tas emot av målgruppen? Både den kreativa relevansen och effekten av kommunikationsinvesteringen blir betydligt bättre om man bygger kreativa lösningar på fakta istället för ogrundade antaganden.

Vi är bra på:

Webb och mobilkommunikation. Visste du att ca 70% av dina besökare kommer in via mobilen idag? Är din webbplats mobilanpassad? Vi skapar webbplatser som tydliggör ditt erbjudande för dina målgrupper och kunder. Vi gör din nya webbplats i responsiv design som funkar både i datorn, surfplattan och mobilen.  

Varumärkesplattformar. Ett bra varumärke ska förknippas med rätt egenskaper och konsumenten ska kunna associera ditt varumärke med rätt produkt, i förlängningen ska konsumenten alltid tänka på ditt varumärke som ett valbart alternativ.Vi vet hur du når dit.

Affärsutveckling. Har du affärsidén, investerarna och målgruppen men ändå står du och stampar på samma plats? Vi har duktiga strateger som kan ge dig råd om hur du utvecklar vidare din affärsidé med hjälp av kommunikation, reklam och PR.

Kreativa koncept och idéer. Vill du skapa en egen storm och inte vara en del av informationsbruset? Vi hjälper ditt företag att sticka ut med hjälp av kreativa kommunikationslösningar.

Logotyper, grafiska profiler. En stark och snygg logotyp och en tydlig grafisk profil ger ditt varumärke identitet och skapar igenkänning bland konsumenter. I en värld där att synas är att finnas, hjälper våra duktiga ADs och  grafiska formgivare ditt företag att sticka ut och visa att ni finns.

Kundtidningar och trycksaker. Printmediet är inte dött. Vad sägs om att ditt företag ger ut ett alldeles eget magasin? Eller en broschyr eller flyer. Trycksaker är fortfarande viktiga kanaler för att sprida ditt budskap. Vi har en erfaren journalist som skriver allt från målande texter till magasin, till faktabaserade broschyrer.

Digitala- och sociala strategier. Snapchat, Facebook, Google Adwords, Linkedin, Instagram, bloggar – några av de digitala möjligheter som finns. Vilka digitala kanaler är rätt för just ditt företag och målgrupp? Vi har lång erfarenhet av att skapa effektiva digitala strategier för att uppnå företagets fulla digitala potential.

Mediestrategi, planering och uppföljning. Vi har en mediestrateg som kan allt om hur företag kan nå sin målgrupp med största möjliga effekt. Affinitet, frekvens och kontext är viktigt – vi hjälper dig.

Utbildningar och föreläsningar. Vill du få en grundförståelse för hur man bygger starka varumärken. Eller vill du och ditt företag kanske fördjupa er i något specifikt ämne? Vi kan skräddarsy utbildningar och föreläsningar utifrån din verksamhet och ditt kunskapsbehov. Våra föreläsare har lång erfarenhet och bra utvärderingar från sina respektive specialistområden. Vår målsättning är att du som lyssnar ska få mängder med nya tankar, idéer och kunskap som du kan applicera på din verksamhet.

Boka ett första möte med oss. Du får chans att berätta om din affärsidé och vilka utmaningar ni står inför över en kopp kaffe.

Vår integritetspolicy (GDPR)
Läs mer här