Whinny: A digital horse organizer

Whinny är en helt ny webbaserad app som hjälper hästägare att hålla reda på allt det viktiga som rör hästen. Oavsett om det handlar om en person som äger en häst, ett företag som driver ett stall, eller en proffsryttare. Alla har nytta av Whinny.

Sofia Bengtsberg som driver Staby Gård utanför Linköping är välkänd i ryttarvärlden.

Hon, som många andra, har tyckt att det har saknats ett verktyg för att organisera livet kring hästen. Det kan lätt bli rörigt med schemalagda aktiviteter nedklottrade på en anslagstavla på någon vägg i stallet och almanackor som blir lätt kvarglömda på fikabordet. Då kom hon på idén att skapa en webbaserad app som ersätter alla sätt att hålla reda på vad som händer i din hästs liv. Från foder till träning, veterinärbesök, schema för medryttare med mera.

Stop horsing around!

Sofia behövde hjälp med en grafisk profil, med att skapa ett kampanjkoncept för kommunikationen i olika medier, texter till hemsidan samt ett namn till det nya verktyget. Vi har tagit fram bilder och copy som enkelt förklarar hur verktyget fungerar och gett sajten och webbappen ett tydligt och användarvänligt utseende.