Skip to main content

hej@treativ.se
0340-64 49 00


Treativ Reklambyrå AB
Östra Långgatan 47
432 41 Varberg


Instagram
LinkedIn
Facebook
Youtube

Treativ kommunikationsbyrå i Varberg

Fullservice gör det enkelt för dig

Treativ är en kommunikationsbyrå som erbjuder fullservice, dvs vi bygger webbplatser, gör film, grafiska identiteter och allt annat ni behöver för att bygga varumärke och driva försäljning. Vi hjälper er att nysta upp en komplicerad kommunikationsvärld och förvandla den till strategier, mediaplaner och kreativa kommunikationsinsatser som bidrar till bättre affärer, starkare varumärke och ökad konkurrenskraft.

Vad gör vi?

Vi hjälper till att identifiera utmaningar och att hitta lösningar på dem. Vårt verktyg är kommunikation som attraherar och bygger relation med målgrupper. Vi gör allt från strategier, design och mediarådgivning till webbplatser, filmer och kampanjer. Självklart levererar vi även innehåll och annonsering till sociala kanaler.

Hur vi gör det?

Vår utgångspunkt är alltid vår kunds affär och att det vi gör självklart ska synas på sista raden. Vi tror på att kombinera fakta och kreativitet för att uppnå effekt. Genom att använda insikter om målgrupper och marknader tillsammans med innovativa idéer och strategiska mediaval skapar vi kraftfull marknadsföring. En viktig ingrediens i de flesta av våra samarbeten är långsiktighet eftersom det ger både ger bättre resultat och är roligare.

Vilka jobbar vi med?

Genom åren har vi hjälpt företag i alla storlekar och på olika platser. Från lokala startups till etablerade företag som verkar på en internationell marknad. Vi har varit med och tagit den lilla lokala byggfirman från standard till premium och artikel i DI. Vi har varit med när teknikkonsulten gick från 3-30 anställda och Gasellföretag och vi har hjälpt den lokala bilhandlaren att bli bäst i klassen och få cred för sin kommunikaiton från huvudkontoret i Tyskland.

Våra tjänster

Strategi

Strategi är brett. I det vi kallar strategifas lägger vi in allt som har med förutsättningar för affären och för varumärket att göra. Det handlar om position på marknaden, kundbeteende, analys av data, målgruppers drivkrafter, budskap mm. Ofta genomför vi workshops eller intervjuer för att få svar på frågor och rätt underlag för att arbeta vidare. Strategi handlar om att göra ritningen för varumärket som vi sedan ska utgå från för att bygga det starkt.

Design & koncept

Design är den visuella förpackningen av varumärkets identitet och tar sitt avstamp i strategiarbetet. Design är ett av de snabbaste sätten att förmedla en känsla för sitt varumärke. Det är lätt att tycka om design och därför är det också så viktigt. Koncept är mer en idéförpackning, en övergripande kommunikationsidé som genomsyrar all kommunikation.

Media

Vi är stolta över att ha riktigt bra kunskap inom media med specialister med lång erfarenhet. Att få hjälp att lägga sin marknadsföringsbudget på rätt kanaler där man faktiskt når sin målgrupp och får effekt är avgörande för hur mycket av investeringen som kommer att återbetala sig. En bra idé i fel kanal är en dålig idé helt enkelt.

Implementering

När det finns en strategi, en designidentitet och kanske ett koncept så ska det kommuniceras i alla kanaler som ett företag eller organisation använder. Webbplats, säljmaterial, sociala medier, annonser, visitkort, pennor och block. Allt som kommunicerar ska kommunicera på samma sätt.

Aktivering

När strategi, design och eventuellt koncept är implementerat är det dags att börja kommunicera – prata med målgruppen och bygga relation. Det kallar vi för aktivering. Vi skapar dagliga möten mellan era kunder och ert varumärke. Kommunikation som över tid gör att målgrupp och varumärke lär känna varandra tills kärlek uppstår.

Utbildning

Utvecklingen och möjligheterna för kommunikation går i en rasande takt. Det är inte helt enkelt att hänga med. Därför erbjuder vi utbildningar eller föreläsningar till företag, kick-offer, styrelsemöten eller där ni har ett behov av mer kunskap. Ibland behövs en grundläggande varumärkesföreläsning för att alla ska få samma bild av vad ett varumärke är och vad som faktiskt påverkar. Vi erbjuder allt från kortare föreläsningar till längre utbildningsinsatser.

Treativ i siffor

År i branchen

33

Hundar på kontoret

3

Antal kunder genom åren

400

Kunder genom åren

Crescent / Karlsson & Dahl / Mötesplatsen / Scorett / Vertiseit / Colorama / Derome / Varbergs Kommun / Falkenbergs Sparbank /  Mötesplatsen / VIVAB / Varbergs Tidning / Nilson Shoes / Monark


Varbergs minsta frukostklubb

Treativ XX

Vi på Treativ tror på att det är i möten mellan människor som nya idéer föds. Därför har vi vår frukostklubb XX där vi titt som tätt bjuder 20 personer att lyssna på en intim och inspirerande föreläsning. Först till kvarn. Totalt finns endast 20 platser och kalaset är helt kostnadsfritt. Vi bjuder som alltid på frukost. Välkommen!

Ska vi göra något tillsammans?