ic.energy - Treativ Kommunikationsbyrå

Vi bygger något stort tillsammans.

ic.energy är teknikkonsulter som jobbar inom energi, bygg och stadsutveckling.

ic.energy är ett ungt & snabbväxande företag.

Vi fick uppdraget att ta fram en varumärkes- och kommunikationsstrategi som motsvarade företagets erbjudande på nationell nivå. Vi skapade en brandbook utifrån den varumärkesstrategi vi tog fram tillsammans med ledningsgruppen på ic.energy.

Ny logotyp, grafisk profil, ny webbsida samt ett kommuikationsmanér. Vi tog fram Koncept ”Vi bygger något stort” tillsammans som nu är den röda tråden i all kommunikation. Extra kul är att se att företaget har inrett sitt nya fina kontor helt i linje med den grafiska profilen i samarbete med inredare Patricia Trambewski. Snacka om att leva sitt varumärke.

Ett visuellt möte mellan natur och teknologi.

ic.energy befinner sig i utvecklingens och teknologins framkant och vi ville ge dem en grafisk profil och ett utseende som reflekterar den skicklighet och kunskap de besitter. Typografin, färgerna och de grafiska elementen förmedlar därför kompetens, professionalism och en känsla av att röra sig i riktning mot framtiden.

Men ic.energy har också ett stort engagemang för naturen. Både i sin yrkesutövning, där vikten av hållbarhet har blivit allt större, men även på fritiden där intresset tar formen av gemensamma utflykter och aktiviteter. Möten mellan dessa två sidor är själva kärnan och hjärtat i ic.energys visuella språk, i juxtapositionen mellan natur och teknologi förmedlas både hjärta och hjärna, passion och kunnande.