Skip to main content

hej@treativ.se
0340-64 49 00


Treativ Reklambyrå AB
Östra Långgatan 47
432 41 Varberg


Instagram
LinkedIn
Facebook
Youtube

Kommunikationsbyrå Halmstad

Din kommunikationsbyrå i Halmstad

Treativ är en kommunikationsbyrå med fullservice. Det innebär att vi kan hjälpa dig med allt som behövs för att marknadsföra ditt företag eller organisation. Många kunder kommer till oss utan att veta vad de behöver. Det kan handla om ett behov av att öka sin försäljning, känslan av att behöva uppdatera logotyp och grafisk profil eller en ren produktion av allt från en kundtidning till årsredovisning.

Syns du, finns du

I dagens värld gäller för ditt företag, förening eller organisation att synas för att finnas. Och ju mer du syns desto fler och bättre affärer gör du. Treativ är en kommunikationsbyrå som hjälper dig i alla led när det gäller kommunikation. Det kan finnas flera anledningar varför du vill kommunicera och det finns idag många möjligheter och kanaler.

Den digitala kommunikationen har fört med sig nya utmaningar och möjligheter. Vi på Treativ Kommunikationsbyrå jobbar dagligen med kommunikation i digitala kanaler, både sociala medier och hemsidor. Vi kan snabbt och effektivt skapa content (innehåll) som träffar rätt målgrupp för ditt företag och genererar likes och delningar. Vi kan också hjälpa ditt varumärke att synas bättre i sökmotorerna och klättra i Googles rankning. Vi kan erbjuda ditt företag en heltäckande digital strategi skräddarsydd efter företagets behov och budget.

Bra mediemix

Klassiska kampanjer som riktar sig mot traditionella medier som tidningar, magasin och annonser kan fortfarande vara en viktig del av ett företags framgångsrika kommunikationsmix. Vår uppgift är hjälpa er att vara närvarande hos era kunder oavsett media, därför är det allt viktigare att känna målgruppen så bra som möjligt.

En annan bra kanal för många företag och organisationer är kundtidningar. Det är något som vi som kommunikationsbyrå är riktigt bra på. Vi producerar magasin och tidskrifter för flera av våra kunder, från destinationsmagasinet Visit Varberg till Vintertider om skidåkning som distribueras i hela landet med Dagens Industri varje höst. Vi har både den redaktionella kunskapen och mycket duktiga formgivare för att leverera högkvalitativa tidningar.

Viktig PR

Vi ser allt större potential i ett bra PR-arbete och starka mediakontakter för att nå ut med sin varumärkeskommunikation. Treativ har erfarna PR-konsulter som hjälper dig med pressmeddelanden och mediabearbetning som ger önskat resultat. Vi hjälper gärna till med hela processen, från att skriva pressmeddelanden och artiklar till att sätta ihop en relevant medialista, förmedla kontakten med duktiga fotografer eller leverera färdiga bilder och ge dig råd om hur du ska hantera journalisterna när de hör av sig.

Branding och reklam, PR, varumärkesstrategier, sociala medier, kampanjer… ja, rubbet. Vårt team består av duktiga strateger, designers, formgivare och skribenter. Vi kan hjälpa dig hela vägen från idé, formgivning, reklamkampanjer och effektiva pressmeddelanden till produktion oavsett om det handlar om sociala kanaler, hemsidor, tryckta medier, radio, film eller framtagande av content. Treativ är din kommunikationsbyrå, reklambyrå och webbyrå i Halmstad.