Skip to main content

hej@treativ.se
0340-64 49 00


Treativ Reklambyrå AB
Östra Långgatan 47
432 41 Varberg


Instagram
LinkedIn
Facebook
Youtube

En plats för nöje

Societén har varit centrum i Varbergs krog- och nöjesliv sedan 1800-talet. En plats för nöje och fest med mat & dryck. Under sommaren fylls Societén av liv och glädje med bistro, nattklubb, bar, pianobar och konserter i parken.

Vi har skapat en grafisk profil och ny hemsida till Societén som är anpassningsbar och mångsidig, för att nå många målgrupper och lyfta alla olika delar av Societéns verksamhet. Den nya identiteten ger ett uttryck som är levande, modernt och samtidigt klassiskt.


Logotype

Typografi

Grafisk Profil

Webb

“Societéns logotyp har på ett försiktigt sätt uppdaterats för att ge ett modernare intryck. Resultatet är en logotyp som tydligt känns igen som Societéns men som också är visuellt intressant.”

Digitala & sociala medier

Digitala medier ör en viktig plattform både för att locka kunder och förmedla information. Layouten Societén använder är ett tydligt exempel på hur den grafiska profilen kan justeras beroende på syfte och hur färger och bildval

kan användas för att nå ollika målgrupper -när vi vill nå klubbesökaren använder vi dramatiska bilder och mörkare färger, när vi vill nå restauranggäster så används ljusare färger och ett mer harmoniskt uttryck.

Målgruppsanpassning

Webb och sociala medier är viktiga plattformar för att nå kunder och förmedla information. Materialet är anpassat efter Societéns behov av att nå ut till en bred målgrupp.

Societéns visuella identitet hämtar inspiration från restaurangbranschen. Vi hittar exempel i val av symbol samt färger, linneservetter och bestick, nattmörker och matingredienser.

Typografi

Typografin för Societén är skapad med för att både kunna vara stilren och för att kunna vara expressiv och dra blickarna till sig. För att åstadkomma detta används i rubriker

en blandning av en den enkla san serifen English Egyptian och serifsnittet Signifier. Som en balans till detta används GT Walsheim för brödtext och ingresser.

Fler cases