Skip to main content

hej@treativ.se
0340-64 49 00


Treativ Reklambyrå AB
Östra Långgatan 47
432 41 Varberg


Instagram
LinkedIn
Facebook
Youtube

Design & koncept

För många företag och organisationer är design det som engagerar mest. Alla har åsikter om hur företagets grafiska profil, logotyp eller förpackningar ser ut. Men när man jobbar med design är det viktigt att hela tiden utgå från målgruppens preferenser och från det strategiarbete som gjorts.


Design ska bidra till att förmedla rätt känsla till mottagaren. På samma sätt ska ett koncept bidra till att ett företags samlade kommunikation hålls ihop och förmedlar budskapet med rätt känsla.

Både design och koncept handlar om att förpacka kommunikationen. Det ena är rent visuellt och det andra hur budskapet med hjälp av en kreativ idé lättare når fram till mottagaren.

Genom att jobba med koncept och design skapar man en solid grund för fortsatt kommunikation. Det blir enklare och tydligare för målgruppen att bilda sig en uppfattning och företaget eller organisationen och det blir även något konkret att samlas kring internt. Ett bra genomfört idé- och designarbete bidrar ofta till en ökad stolthet inom organisationen.